Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

КП «Жовкватеплоенерго»

lviv.dei.gov.ua

Вівторок, 5 листопада 2019, 11:15

Жовкватеплоенерго забруднює атмосферу Львівщини

КП «Жовкватеплоенерго»

Екологи оштравували Жовкватеплоенерго за забруднення атмосферного повітря. 

Про це повідомила прес-служба Головного управління Державної екологічної інспекції у Львівській області.

Державна екологічна інспекцієя у Львівській області провела планову перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства КП "Жовкватеплоенерго", діяльність якого пов’язана із наданням послуг з теплопостачання та підігріву води.

За результатами перевірки встановлено ряд порушень вимог природоохоронного законодавства у галузі охорони атмосферного повітря та у сфері поводження з відходами.

За встановленими порушеннями складено 11 адмінпротоколів відповідно до  ч. 1. ст. 78, ч. 2 ст. 79, ст. 82, ст. 82-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Двох посадових осіб підприємства притягнуто до  відповідальні із накладенням штрафу на суму 1003 грн та винесено припис щодо усунення виявлених порушень обов’язковий до виконання.

Нагадаємо, у березні цього року в Жовкві спільно з представниками ЄС офіційно презентували котельню, в якій замість газу використовують деревину.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.