Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

судова справа

Вівторок, 5 листопада 2019, 12:43

Майно Сітістейтсервіс під Києвом передали в управління АРМА

судова справа

АРМА передали майно ТОВ "Сітістейтсервіс" у селі Щасливе під Києвом.

Про це повідомляє Вusiness.ua.

В управління Агентству з розшуку та менеджменту активів (АРМА) у рамках кримінального провадження передали майно ТОВ "Сітістейтсервіс", зокрема будівлю диспетчерської поблизу раніше захопленого майна у селі Щасливе під Києвом. 

Ще 2 жовтня цого року Печерський суд Києва прийняв ухвалу про передачу диспетчерської в управління АРМА, що має провести конкурс з призначення управляючого. 

"АРМА діє в рамках букви закону, але точно в рамках злочинної схеми, про яку заявив сам міністр юстиції України Денис Малюська: ухвали про арешт і передачу майна прийнято в рамках абсолютно "лівого" кримінальне провадження, по якому немає жодних процесуальних дій, окрім арештів майна; арештоване майно взагалі не стосується провадження" – йдеться у повідомленні.

Раніше підприємство звинуватили у самоуправстві щодо чужих приміщень.

"Сітістейтсервіс" є постачальником комунальних послуг для будинку №14 на вул. Л. Українки у с. Щаcливе (там знаходиться готель). Представники ФК "Арсенал" заявили, що "Сітістейтсервіс" незаконно отримувала від них кошти за оренду цих приміщень, хоча "Сітістейтсервіс" отримувала кошти за комунальні послуги і реально їх надавала. Прокурор звинуватив "Сітістейтсервіс" у незаконному привласненні диспетчерської" – йдеться у повідомленні.

Товариство "Сітістейтсервіс" наразі має намір захищати своє право власності всіма законними способами в Україні та за її межами.

Зазначимо, власником "Сітістейтсервіс" є Анатолій Юркевич, за словами підприємця, люди з менеджменту ФК "Арсенал" увійшли в змову з російським ПАТ "Сбербанк" та здійснили рейдерське захоплення його будівель в с. Щастя під Києвом.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.