Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

Фб Цимбалюка

Прес-реліз,   Вівторок, 5 листопада 2019, 15:41

Комітет соцполітики підтримав законопроект щодо отримання статусу УБД – Цимбалюк

Михайло Цимбалюк

Комітет соціальної політики ВРУ підтримав законопроект щодо отримання статусу учасника бойових дій.

Комітет Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів одноголосно підтримав включення до порядку денного проекту Закону України про внесення змін до статті 6 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» (щодо забезпечення прав отримання статусу учасника бойових дій) р. № 1197). Про це повідомив перший заступник голови профільного комітету, народний депутат від ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк, передає прес-служба Львівського обласного осередку партії.

За його словами, впродовж минулого тижня працювала робоча група щодо вивчення проблемних питань із наданням військовослужбовцям Військово-морських сил та Повітряних сил Збройних Сил України права на встановлення статусу учасника бойових дій.

«Мав честь очолювати робочу групу, а відтак, заслухавши всі сторони, які зачіпає Законопроект вирішили підтримати внесення цього документу на розгляд у парламенті і підтримки його в першому читанні за основу», – зазначив Михайло Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.