Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

зупинка трамваю

Варта 1

Четвер, 7 листопада 2019, 13:58

Львівська міськрада ніяк не визначиться з висотою платформи на зупинках

зупинка трамваю

У Львові проведуть громадське обговорення щодо оптимальної висоти посадкових платформ на трамвайних зупинках.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради. 

У п'ятницю, 15 листопада, у Львові проведуть громадське обговорення щодо оптимальної висоти посадкових платформ на трамвайних зупинках міста. 

Справа у тому, що для низькопідлогових трамваїв, які закуповує Львів потрібна одна висота платформи. Але для більшості "старого" рухомого складу "Львівелектротрансу" такі зупинки є зависокими. 

"На сьогодні ситуація з платформами є дещо дискусійна. У нас є 9 одиниць низькопідлогових трамваїв і ще 10 плануємо закупити. Тому почали облаштовувати платформи саме під них. Проте, таких є небагато, а більше 100 одиниць у нас залишаються КТ-4, з трьома сходинками. У цих трамваях сходинка нижча, ніж платформа, і коли пасажири виходять, то спотикаються, адже не очікують вищої платформи", – зазначає заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради Андрій Білий.

Для участі в обговоренні необхідно зареєструватися за посиланням.

Нагадаємо, у березні міський голова Львова Андрій Садовий створив робочу групу для впорядкування висоти платформ на трамвайних зупинках. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.