Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

Прес-реліз,   П'ятниця, 8 листопада 2019, 16:50

В системі соцстрахування потрібні виважені зміни – Цимбалюк

Михайло Цимбалюк

Батьківщина підтримає закону про стабілізацію функціонування системи соцстрахування лише у випадку повного обговорення.

Фракція ВО «Батьківщина» у Верховній Раді України підтримуватиме проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо стабілізації функціонування системи загальнообов’язкового державного соціального страхування (№ 2275) лише у випадку повного обговорення у першому читанні.

Про це під час засідання Комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів повідомив народний депутат України від ВО «Батьківщина», перший заступник голови профільного комітету Михайло Цимбалюк, передає прес-служба Львівського обласного осередку партії.

«В системі державного соціального страхування потрібно було наводити лад давно, це вимога часу. Бо насамперед від непрофесійності потерпають пересічні працівники», – наголосив Михайло Цимбалюк.

За словами нардепа, важливо, щоб до процесу обговорення цього законопроекту долучилися профспілки та роботодавці.

«Наша мета, аби у документі була збережена паритетність представництва та відповідальності», – зазначив Михайло Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.