Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

facebook.com

Прес-реліз,   Понеділок, 11 листопада 2019, 11:00

Цимбалюк взяв участь у засіданні комітету соціальної політики в Харкові

Михайло Цимбалюк

У Харкові відбулося виїзне засідання комітету соціальної політики ВРУ.

Про це повідомляє Турківська Батьківщина на своїй сторінці у Фейсбуці.

Народний депутат України, перший заступник голови комітету з питань соцполітики та захисту прав ветеранів Михайло Цимбалюк взяв участь у виїзному засіданні комітету соціальної політики, де учасники, зокрема, визначили пріоритет – підтримувати годувальників родин.

"Ми наполягаємо на тому, що мінімальний прожитковий рівень, мінімальна пенсія, і мінімальна ЗП мають бути вирівняні. Для того, щоб дохід кожної людини не був меншим, ніж прожитковий рівень", – наголосив Михайло Цимбалюк.

Також пропонували не стягувати податки з прожиткового мінімуму в 4251 грн на кожного члена родини, щоб потім не повертати ці гроші у вигляді субсидій.

Ішлося і про підтримку сімей, в яких є діти з інвалідністю. Для цього пропонують розширити систему денного догляду й запровадити для батьків таких дітей тимчасовий відпочинок.

До 2024 року кількість дітей, що перебувають в інтернатах, має зменшитися вдвічі, а фінансувати ці заклади матимуть територіальні громади. Обговорили також необхідність монетизації пільг.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.