Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контрабанда

ДФС

Понеділок, 11 листопада 2019, 13:35

На кордоні з Польщею конфіскували більше 90 пар взуття та брендовий одяг

контрабанда

Митники вилучили 90 пар взуття та понад 700 одиниць брендового одягу в українців у пунктах пропуску з Польщею.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДФС у Львівській області.

Вихідними у пункті попуску «Шегині» митники затримали українця, пасажира мікроавтобуса, який повертався з Польщі в Україну та перевозив контрабанду.

Зокрема, під час огляду салону та багажного відділення авто митники виявили сумки із чоловічим та жіночим одягом та взуттям відомих торгових марок BOSS, FABI, Baldindini, Moscino, Calvin Klein тощо.

Також у пункті пропуску «Рава-Руська» митники у водія Mercedes-Benz, мешканця Хмельниччини, виявили 340 одиниць жіночого одягу різних торгових марок, які чоловік за винагороду пообіцяв перевезти через кордон.

Крім цього, у аеропорті Львова працівники митного поста вилучили пальта та пуховики з логотипами торгових марок MONCLER та Stone Island.

Дії громадян мають ознаки порушення митних правил. Наразі складено протоколи за статтею 471 Митного кодексу України. Товар вилучено. Його вартість потребує додаткової оцінки із залученням спеціаліста-експерта.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.