Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

навчальний заклад

Середа, 13 листопада 2019, 17:00

Мальський шукає директорів двох закладів професійної освіти

навчальний заклад

Львівська ОДА оголосила конкурс на посаду директорів Сокальського професійного ліцею та училища у Кам’янка-Бузьку.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Департамент освіти і науки Львівської ОДА оголосив конкурс на заміщення вакантних посад директорів Державного професійно-технічного навчального закладу "Сокальський професійний ліцей" та Вищого професійного училища №71 м. Кам’янка-Бузька.

В конкурсі можуть брати участь українці, які вільно володіють державною мовою, мають вищу освіту другого рівня за ступенем магістра (спеціаліста), стаж роботи на керівних посадах системи професійної освіти або у галузі економіки, для якої здійснюється підготовка робітничих кадрів у цьому закладі освіти, не менше трьох років.

Термін подачі заяв – 20 днів від дня опублікування оголошення про конкурс, а кандидати на цю посаду мають обов'язково подати свою програму розвитку навчального закладу.

Зазначимо, Сокальський професійний ліцей наразі очолює Ольга Красільчук, а Вище професійне училище №71 м. Кам’янка-Бузька – в.о. директора, заступник директора з навчально-виробничої роботи Петро Павлів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.