Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Понеділок, 19 листопада 2012, 16:59

Львівський Бронетанковий завод експортує у країни Африки та Азії

Львівський Бронетанковий ремонтний завод 99% продукції експортує у країни Африки та Азії.

Про це сьогодні, 19 листопада, під час брифінгу Варіантам повідомив директор ДП «Львівський бронетанковий ремонтний завод» Олександр Остапець.

Призначення заводу – виготовлення, модернізація, ремонт, утилізація озброєння військової та спеціальної інженерної техніки.

«Велика подяка Бронетанковому заводу, керівництву за те що вони активно працюють, кожного року збільшують свої потужності. Світ дуже великий замовлень дуже багато. Тому дай Бог, щоб новий керівник УкрСпец Експорту більше любив всі підприємства галузі, що знаходяться у Львові, щоб було більше замовлень, вища заробітня платня, та більше податків. Це є надзвичайно важливо для Львова», – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Завдяки закордонним замовлянням, лише за 9 місяці року бронетанковий завод отримав понад 245 млн. грн. доходу, проти 131 млн. грн. торік. Наразі завод виконує замовлення з Ефіопії на ремонт 250 танків.

«Підприємство досить потужне у своїй галузі. В нас досить серйозна середня зарплата – 4 тис. грн. В нас 936 працівників, випускаємо в середньому за останні 2 роки по 150-160 танків – проводимо їх капітальний ремонт», – зазначив Останець.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.