Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівське сміття

ФБ Держекоінспекції

Четвер, 14 листопада 2019, 15:16

Держекоінспекція змусила місцеву владу Тернопільщини прибрати незаконне львівське сміття

львівське сміття

Органи місцевого самоврядування зобов’язали ліквідувати 10 вантажівок львівського сміття, яке незаконно скинули поблизу уpочища Бiзятин.

Про це повідомили на сторінці Державної екологічної інспекції у Тернопільській області у Facebook.

24 жовтня 2019 року Державною екологічною інспекцією у Тернопільській області у результаті перевірки оперативної інформації зафіксовано факт видалення побутових відходів на земельну ділянку в урочищі "Бізятин", що за межами села Павлів Бережанського району.

У результаті замірів, встановлено, що на площі 571 м² було самовільно вивантажено 10 вантажівок з побутовими відходами з ознаками походження з м.Львів. 

"У зв’язку з тим, що у даному порушенні вбачаються ознаки злочину, відповідальність за який передбачено ст.239 ККУ, матеріали направлено до Бережанського ВП Тернопільського ВП ГУНП в Тернопільській області для вжиття заходів реагування відповідно до ст.214 Кримінально-процесуального Кодексу України" – йдеться у повідомленні.

Матеріали за даним порушенням направлено до Тернопільського ВП ГУНП в Тернопільській області.

У тексті також зазначили, що обов’язок щодо ліквідації безхазяйних відходів (власник яких не встановлений) покладений на органи місцевого самоврядування. А тому, не забезпечивши належної охорони підконтрольної території, саме органи місцевого самоврядування будуть зобов’язані ліквідовувати засмічення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.