Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонтні роботи

Вівторок, 19 листопада 2019, 11:15

Через аварію на водогоні частині Львова воду подаватимуть за графіком

ремонтні роботи

До 21 листопада у деякі райони Львова воду подаватимуть лише зранку та ввечері.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні через ліквідацію аварії на головному магістральному водогоні Стрий-Львів поблизу села Верчани ЛМКП "Львівводоканал" до 20 листопада припиняє стабільне водопостачання до деяких районів Льворва, відтак воду подаватимуть за графіком. 

"Вийшла з ладу чавунна засува на головному магістральному водогоні 1978 року побудови. Це перша така масштабна аварія за останні 10 років. Ремонтні роботи надзвичайно складні. На час зупинки водозабору будемо подавати воду за графіком з водозбірників", – наголосив головний інженер ЛМКП "Львівводоканал" Анатолій Шимоняк.

Саме тому сьогодні з 09.00 год й до 18.00 20 листопада водопостачання здійснюватиметься з пониженим тиском та за скороченим графіком:

з 07.00 до 09.00 год зранку та з 19.00 год до 21.00 год увечері 19 листопада, а також з 07.00 до 09.00 год зранку 20 листопада у Франківський район, центральну частину міста і прилеглі до неї мікрорайони Шевченківського району, житловий масив Броньова; частину житлового масиву Сихів (пр. Червоної Калини, вул. Довженка, вул. Чукаріна, вул. Хуторівка і прилеглі до них вулиці); житловий мікрорайон Новий Львів, Залізничний район, обмежений вулицями Городоцька – Чернівецька – Залізнична – Б.Міхновських.

Відновити стабільне водопостачання планують з 18.00 год 20 листопада.

Нагадаємо, у жовтні через аварію на водогоні у Винниках затопило школу-інтернат. А частина Львова та Винники залишилися без води. У "Львівводоканалі" тоді наголосили, що для того, щоб повністю замінити водогін в напрямках від Винник до Кривчиць та Сихова необхідно 360 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.