Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

Прес-реліз,   Вівторок, 19 листопада 2019, 18:00

Цимбалюк відвідав з робочим візитом Мостиський район

Михайло Цимбалюк

Нардеп Михайло Цимбалюк побував у Мостиському районі з робочим візитом.

Народний депутат України, голова Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк у понеділок, 18 листопада, відвідав Мостищину з робочим візитом, передає прес-служба Львівського обласного осередку партії.

Політик разом з головою Мостиської міської ОТГ Сергієм Сторожуком відвідав Твіржанський НВК, ознайомився з роботою навчального закладу, а також вивчив проект побудови спортивного залу, оскільки школа працює без нього.

Окрім того, Михайло Цимбалюк побував на очисних спорудах м. Мостиська. Міський голова міста закцентував увагу, що ці споруди були побудовані майже 40 років тому і потребують повної реставрації.

«Ми ознайомилися з проектно-кошторисною документацією обидвох об’єктів і питання їхнього фінансування підніматимемо у профільних комітетах та міністерствах, аби вже наступного року на них почати будівельні роботи», – наголосив Михайло Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.