Влада Львова оскаржить заборону суду щодо положення про проведення конкурсу перевізників

Вівторок, 20 листопада 2012, 10:59

Львівська міськрада готує касаційну скаргу на рішення Апеляційного адміністративного суду щодо положення про проведення конкурсу перевізників.

 

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської міськради.

Справа про визнання дії виконавчого комітету міської ради незаконними щодо затвердження положення про проведення конкурсу перевізників розглядалася у Галицькому районному суді та в Апеляційному адміністративному суді.

Основною проблемою у суді було те, що проект положення був прийнятий не в тій редакції, в якій він розглядався на громадських слуханнях.

«Ми не погоджуємось з цією ситуацією, тому що, в першу чергу, це є повноваження виконавчого комітету — затверджувати положення про конкурс на перевезення. Інша ситуація – це відмінність між проектом опублікованим, і тим, який був прийнятий. Вона полягає буквально в кількох реченнях.  Оскільки на момент затвердження цього рішення були внесені зміни в Постанову Кабінету Міністрів, яка врегульовує суспільні відносини, враховані ті зміни, які були в Постанові Кабміну. Відповідно, ми чекаємо офіційного рішення Апеляційного суду і будемо готувати касаційну скаргу», – вважають у Львівській міськраді. 

Нагадаємо, повернення до попередньої схеми руху міський голова Андрій Садовий вважає неможливим. 

Мітки: конкурс перевізників, ЛМР, перевізники, суд, шептицький