Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

volynpost.com

Вівторок, 20 листопада 2012, 12:02

Свободівці порадили генконсулу Польщі співпрацювати з Львівською облрадою, а не облдержадміністрацією

Вчора, 19 листопада, під час прес-конференції з приводу першої річниці діяльності пунктів прийому візових анкет Львівського консульського округу були присутні депутати Львівської та Івано-Франківської обласних рад від ВО "Свобода".

Ярослав Дрозд, генеральний консул Республіки Польща у Львові, у своєму виступі згадав про часті випадки подачі фальшивих документів.

Натомість Василь Камінський, депутат Львівської обласної ради, запевнив, що у разі співпраці з обласною радою, а не Львівською облдержадміністрацією,  цю проблему буде вирішено.

Депутати також ділилися своїми ідеями як запобігти шахрайству під час виготовлення віз через посередників, зокрема, пропонували створювати соціальні відеоролики та співпрацювати з правоохоронними органами України.

Ярослав Дрозд, у свою чергу, зазначив, що ця проблема, у першу чергу, стосується громадян України, які самі у таких випадках повинні подбати про себе.

За словами генерального консула Польщі, ошукані українці майже не звертаються до правоохоронних органів.

Також пан Дрозд подякував депутатам і погодився на окрему зустріч.

Нагадаємо, у листопаді 2011 року у Львівському консульському окрузі було відкрито пункти прийому візових анкет. 19 листопада генеральний консул Республіки Польща у Львові вручив 300 тисячну візу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.