Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Новороздільська ТЕЦ

Четвер, 21 листопада 2019, 16:04

Керівництво АРМА відсторонили через зрив опалювального сезону на Львівщині

Новороздільська ТЕЦ

Кабмін відсторонив керівників АРМА від виконання обов'язків через зрив опалювального сезону у Новояворівську та Новому Роздолі.

Про це повідомляють на сайті Кабінету міністрів України. 

Уряд відсторонив керівників Агентства по розшуку та менеджменту активів (АРМА) від виконання обов'язків через надзвичайну ситуацію з опаленням на Львівщині. Крім того агенство притягнули до дисциплінарної відповідальності.

Нагадаємо, наприкінці вересня 2018 року тендерний комітет АРМА обрав компанію "Гарант Енерго М" управителем активів, арештованих у рамках кримінального провадження щодо ТОВ "Енергія-Новий Розділ" і ТОВ НВП "Енергія-Новояворівськ" й звинуватило керівництво арештованих Новояворівської і Новороздільської ТЕЦ, які належать Дубневичам, у блокуванні поставки тепла і гарячої води мешканцям цих міст.

Цьогоріч 14 листопада АРМА розірвала угоду з управителем Новояворівської та Новороздільської ТЕЦ ПП "Гарант Енерго М" та визначила новою управляючою компанією в скороченій переговорній процедурі "Нафтогаз Тепло", а нещодавно "Нафтогаз" призначив керівником Новороздільської та Новояворівської ТЕЦ Івана Сороку. 

Зазначимо, того ж дня прем'єр-міністр Олексій Гончарук звинуватив у зриві опалювального сезону в обох містах "сумнівну управляючу компанію" "Гарант Енерго М" та АРМА.

Також, раніше Варіанти побували у Новому Роздолі та дізналися, як живуть мешканці цього міста в умовах опалювальної катастрофи. 

Додамо, сьогодні у Новояворівську стартував опалювальний сезон, а в Новому Роздолі тепло обіцяють подати до 22 листопада. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.