Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Кавецький

П'ятниця, 22 листопада 2019, 17:41

На Львівщині щодня реєструють понад 600 земельних ділянок – Андрій Кавецький

Андрій Кавецький

Кадастрові реєстратори Львівщини протягом лише одного тижня зареєстрували більше трьох тисяч земельних ділянок. 

"За тиждень державні кадастрові реєстратори Головного управління Держгеокадастру у Львівській області зареєстрували більше трьох тисяч земельних ділянок (3051) в Національній кадастровій системі. З них понад половини заяв (1949) надійшло за допомогою онлайн сервісів Держгеокадастру. Всередньому щодня реєстрували більше 600 земельних ділянок" – повідомив начальник Головного управління Держгеокадастру у Львівській області Андрій Кавецький.

Заяви розглядаються державними кадастровами реєстраторами в стислі терміни, - відзначив він.

Кавецькій наголосив, що громадянам і підприємствам необхідно внести дані про земельні ділянки у державний реєстр у зв'язку з наповненням бази даних Державного земельного кадастру.

"Ваша дія з реєстрації речових прав належного Вам майна забезпечить додатковий захист Ваших прав, значно спростить розпорядження своєю власністю в майбутньому, і стане Вашим внеском у розвиток держави в смартфоні" – відзначив він. 

Загалом, за перші дві декади листопада до органів земельних ресурсів Львівської області вже надійшло 14384 заяв про надання адмінпослуг з ведення Державного земельного кадастру. Фахівці Держгеокадастру опрацювали 14163 заяви або 98% від їх загальної кількості. За останній тиждень також опрацьовано більше однієї тисячі заяв (100% від загальної кількості) про видачу таких витягів.

Нагадаємо, до держбюджету за адмінпослуги, надані працівниками Держгеокадастру у Львівській області, надійшло 4,23 млн грн

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.