Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Сурми звитяги

surmy-zvytyahy.in.ua

Понеділок, 25 листопада 2019, 13:26

У Львові відбудеться гала-концерт фестивалю Сурми звитяги

Сурми звитяги

26 листопада у львівській Опері стартує гала-концерт ювілейного XХ фестивалю мистецтв "Сурми звитяги".

Про це повідомляє прес-служба ХХ Всеукраїнського дитячо-юнацького фестивалю патріотичного мистецтва "Сурми звитяги".

Завтра, 26 листопада у Львівській національній опері відбудеться гала-концерт ювілейного XХ дитячо-юнацького фестивалю мистецтв "Сурми звитяги".

Всеукраїнський відбірковий тур фестивалю мистецтв проходив з 14 жовтня по 1 листопада у Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини. У цьогорічному фестивалі взяли участь близько 12 000 учасників, у заключному етапі фестивалю – близько 2 800 учасників. Усі номінації, в яких проводилось оцінювання учасників були поділені на дві вікові категорії: старшу (17-27 років), молодшу (10-16 років)

Фестивальні заходи відбувались у наступних номінаціях: Вокальні та вокально-інструментальні ансамблі, вокально-хорові колективи; Солісти-вокалісти; Оркестри та інструментальні ансамблі; Авторська пісня; Народна хореографія; Сучасна хореографія; Художнє читання; Парне читання; Авторська поезія і проза; Графічна композиція; Живописна композиція; Декоративна тематична композиція.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.