Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ігор Паславський

cometa-lviv.news

Понеділок, 25 листопада 2019, 17:00

Доцент Паславський планує стати сленом Нацради з питань телебачення і радіомовлення

Ігор Паславський

Ігор Паславський подав документи на посаду члена Нацради з питань телебачення і радіомовлення.

Про це стало відомо з його декларації про доходи за 2018 рік як кандидата на посаду.

Ігор Паславський подав свою кандидатуру на посаду члена Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення. Зокрема, 21 листопада цього року він публікував на сайті НАЗК свою декларацію як кандидата на цю посаду члена Нацради, що є однією із вимог для прийняття на державну службу та в органах місцевого самоврядування.

У декларації Паславський зазначив, що минулоріч увесь його дохід склав 195 619 грн. Він має три квартири у Львові, площею 46,8 кв.м,і 85,9 кв.м та 68,8 кв.м, гараж на 36,8 кв.м й земельну ділянку на 1200 кв.м у Рясне-Руському.

Паславський є бенефіціарним власником ТзОВ "Видавництво "ПАІС", а на рахунку у банку зберігає 10 400 доларів.

Зазначимо, Ігор Паславський з 2000 року є доцентом кафедри української преси ЛНУ ім. І. Франка, а з 1995 року – директор "Видавництва "ПАІС", голова Ради ГО "Західноукраїнський медіацентр "Нова журналістика" та член редколегії журналу "Медіакритика".

До квітня цього року представником Нацради у Львівській області був Петро Цеголко, батько прес-секретаря екс-президента Петра Порошенка Святослава Цеголка, якого звільнили з посади через закінчення терміну перебування на цій посаді.

Додамо, члени Нацради з питань телебачення і радіомовлення є державними службовцями першої категорії й не мають права обіймати будь-які інші посади в державних і недержавних установах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.