Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Центр зайнятості

Вівторок, 26 листопада 2019, 16:22

У Львові стартує Ярмарок вакансій для осіб з інвалідністю

Центр зайнятості

28 листопада у міському центрі зайнятості відбудеться Ярмарок вакансій для осіб з інвалідністю.

Про це повідомляє Львівський міський центр зайнятості.

Завтра, 28 листопада, о 11.00 год у приміщенні Львівського міського центру зайнятості на вул. Княгині Ольги, 122 розпочне роботу Ярмарок вакансій для осіб з інвалідністю.

У заході візьмуть участь близько 30 роботодавців Львова, які запропонують шукачам роботи більш ніж 240 вакансій за понад 35 професіями та спеціальностями. Учасники ярмарку вакансій зможуть пройти співбесіду з працедавцями, ознайомитися з наявними вакансіями, які є на ринку праці Львова, отримати консультації фахівців центру зайнятості.

Також у рамках Ярмарку о 10.00 год відбудеться семінар "Техніка пошуку роботи. Підготовка резюме", у якому приймуть участь представники ГО "Безоплатна правова допомога" та Львівського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів.

Крім цього, в учасників заходу буде можливість ознайомитись з перспективами зайнятості осіб з інвалідністю, додатковими гарантіями працевлаштування та соціальними послугами, які надає державна служба зайнятості.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.