Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

Фб Цимбалюка

Прес-реліз,   Вівторок, 26 листопада 2019, 17:50

Цимбалюк взяв участь у конференції з питань прав дитини в умовах збройного конфлікту

Михайло Цимбалюк

Михайло Цимбалюк взяв участь у конференції з нагоди 30-річчя прийняття Конвенції ООН про права дитини.

Народний депутат України від партії ВО «Батьківщина», перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Михайло Цимбалюк взяв участь у конференції «Забезпечення прав дитини в умовах збройного конфлікту» з нагоди 30-річчя прийняття Конвенції ООН про права дитини, передає прес-служба Львівського обласного осередку партії.

«Цифри, озвучені на конференції – просто вражають… В Україні нараховується близько 36 тисяч дітей, які отримали статус постраждалих від збройного конфлікту», – розповів Михайло Цимбалюк.

Водночас, за словами політика, майже 25 тисяч дітей щоденно живуть і навчаються в так званій сірій зоні, а 177 закладів освіти знаходяться в зоні досяжності обстрілів. При цьому майже 200 тисяч дітей покинули територію свого проживання і вимушені адаптуватись до нових умов

«Український парламент повинен максимально долучатися до законотворчої діяльності, аби захистити дітей, які мешкають в зоні ООС», – підкреслив Михайло Цимбалюк. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.