Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

лікарні Львівщини

Середа, 27 листопада 2019, 15:06

На Львівщині стартує інформаційна кампанія щодо вакцинації

лікарні Львівщини

Олексій Гончарук доручив розпочати інформаційну кампанію щодо вакцинації населення у Львівській області.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Вчора, 26 листопада, під час зустрічі представників Львівської ОДА з прем’єр-міністром України Олексієм Гончаруком він доручив розпочати інформаційну кампанію щодо вакцинації населення для запобігання масових епідемій.

Крім цього, одним з доручень Олексія Гончарука є розробка обласних програм підтримки медичних закладів та установ на вторинному та третинному рівнів на 2020 рік.

Як заявив заступник голови Львівської ОДА Іван Собко, всього на Львівщині є 127 медичних закладів вторинного і третинного рівня. 

"В межах впровадження медичної реформи в частині комп’ютеризації медичних закладів в обласному бюджеті для закупівлі комп’ютерної техніки передбачені 5 млн грн, після освоєння яких, обладнання розподілятимуть серед обласних закладів охорони здоров’я," – розповів Собко.

Нагадаємо, у жовтні на Львівщині створили першу в Україні мережу багатопрофільних лікарень інтенсивного лікування. А в 2017 році в рамках медичної реформи у Львівській області створили госпітальний округ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.