Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

inukr.net

Вівторок, 20 листопада 2012, 16:35

Заборгованість із зарплати на Львівщині у жовтні скоротилася на 2 млн. грн. – до 57,9 млн. грн

Станом на 1 листопада заборгованість з виплати заробітної плати на Львівщині  становить 57,9 млн. грн., що на 2 млн. мешне в порівнянні з сумою заборгованісті станом на початок жовтня.  

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Протягом жовтня повністю погасили заборгованість з виплати заробітної плати у Львівській області 17 підприємств на суму майже млн. грн.

На 35 підприємствах-боржниках відбулося зменшення суми боргу із виплати заробітної плати  на суму 4,9 млн. грн. Найбільше погашення боргів відбулось на державному  підприємстві «Львівський науково-дослідний радіотехнічний інститут» -  на 3,7 млн. грн.; ТзОВ спільне українсько-російське підприємство «Технобуд» – на 235,7 тис. грн; ПАТ «Львівська вугільна компанія» – на 225,9 тис. грн. ВАТ «Червоноградська автобаза» – на 101,9 тис. грн.

Натомість в повідомленні не вказано підприємства, котрі наростили борги із зарплати.

Нагадаємо, станом на 1 жовтня сума заборгованості із зарплати на Львівщині становила 59,9 млн. грн., що на 21,3 тис. грн. більше, ніж на початок вересня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.