Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Сергій Феденишин

Фб Феденишина

Середа, 27 листопада 2019, 17:15

Укропівець Феденишин лопатою ширив ширку всією Вкраїною

Сергій Феденишин

Керівником організації, яка розповсюджувала наркотики у всій країні, виявився депутат Лопатинської ОТГ Сергій Феденишин.

Про це повідомив колишній народний депутат України від Радикальної партії Олега Ляшка Ігор Мойсійчук у Telegram.

Вчора Національна викрила організацію наркоторговців, які розповсюджували наркотики на всій території України, а також – за кордоном. Регіональні "філії" збуту наркотиків були на Київщині, Миколаївщині, Харківщині, Львівщині та Дніпропетровщині.

"Очільником наркосиндикату виявився 24 річний депутат Лопатинської ОТГ Львівської області, член партії Укроп Сергій Феденишин. Феденишин дуже гордився і прикривався дружбою з народними депутатами від партії Укроп Олександром Шевченком та Тарасом Батенком" – заявив Ігор Мойсійчук.

Він додав, що Олександр Шевченко та Тарас Батенко мають публічно відреагувати на затримання однопартійця та його спроби прикриватися їхніми іменами.

Зазначимо, як повідомляла раныше прокурорка Львівської області Ірина Діденко, створив злочинне угрупування депутат однієї із територіальних громад Львівської області, до якого залучив більше 20 осіб, зокрема, колишнього поліцейського, який працював у сфері боротьби із незаконним обігом наркотиків.

Українське об'єднання патріотів – Укроп підтвердило, що Сергій Феденишин був членом їхньої партії, однак сьогодні вони його офіційно виключили.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.