Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Парубій

Вівторок, 20 листопада 2012, 17:16

Всеукраїнське об’єднання націонал-патріотичних сил хочуть створити у Львові

Наприкінці цього року у Львові створять загальнонаціональний громадський рух, метою якого буде протистояння нинішній владі.

Про це сьогодні, 20 листопада, повідомив співкоординатор Форуму громадських організацій України, голова секретаріату Конгресу української інтелігенції Львівщини Володимир Парубій.

Він розповів, що форум прагне згуртувати національно-патріотичні сили, партії та громадські організації.

«Ми провели низку консультацій з багатьма відомими політиками, громадськими діячами, практично у всіх областях України. Провести цей форум планується після початку роботи нової Верховної Ради, тообто після 17 грудня у Львові або в Києві», – зазначив Парубій.

За його словами, створення такого форуму пов’язана з необхідністю протистояти нинішньому політичному «режиму» в Україні.

«Режим показав свою нездатність, неспроможність будувати державу, забезпечити нормальне життя, а авторитарно-кримінальні тенденції не зменшуються, а посилюються. Якщо ми будемо мовчки спостерігати, можуть наступити незворотні процеси», – зауважив Парубій.

У прес-конференції  також взяв участь голова виборчого штабу Об’єднаної опозиції у Львівській області, новообраний народний депутат України Степан Кубів.

Він висловив підтримку ідеям, озвученим представниками Форуму громадських організацій України. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.