Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Партія регіонів

uk.wikipedia.org

Вівторок, 20 листопада 2012, 17:54

Захисниця Снопківського парку змушена виїхати зі Львова закордон через погрози

Голова Львівської обласної організації ВМГО «Молоді регіони» Богдан Хруставчук повідомив, що одна із учасниць акції протесту проти забудови Снопківського парку у Львові збирається виїхати закордон через погрози.

 «За моєю інформацією, є вже мешканці, які в четвер виїжджають закордон. Наразі мені відомо, що виїжджає одна жінка з двома дітьми», - розповів  Богдан Хруставчук сьогодні на прес-конференції у Львові.

Захисникам Снопківського парку  надходять численні погрози від впливових осіб, - стверджує Хруставчук.

«Побоювання мешканців Кримської є цілком логічними», - вважає він.

Нагадаємо, 17 листопада активісти ЛОО «Молоді регіони» провели акцію протесту проти забудови Снопківського парку, яка відбулася в районі вул. Кримської та вул. Кубанської.

Натомість Львівська міськрада сьогодні повідомила, що рішення виконавчого комітету про надання дозволу на розробку детального планування території забудови на вул.Кримській жодним чином не дозволяє будь-якій юридичній чи фізичній особі здійснювати забудову, у тому числі на території парку «Снопківський».

«Ми впевнені, що рішення виконавчого комітету про надання дозволу на розробку детального планування цієї території жодним чином не дозволяє будь-якій юридичній чи фізичній особі здійснювати забудову, у тому числі на території парку «Снопківський». Ми говоримо про те, що це рішення виконкому є необхідним етапом для розроблення детального планування цієї території міста Львова. Оскільки в міському бюджеті не передбачено на це коштів, то ми залучаємо особу, яка має на меті фінансувати розробку цього детального плану. Будівництво, реконструкція у будь-якому випадку буде здійснюватися з дотриманням чинного законодавства, при наявності усіх дозволів та документів на землекористування. Тобто, це рішення, на мою думку, не дає права жодній юридичній чи фізичній особі здійснювати забудову цієї території», - зазначила начальник юридичного управління Львівської міськради Гелена Пайонкевич.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.