Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Юрій Гончаров

cn.suspilne.media

П'ятниця, 29 листопада 2019, 13:14

СБУ просить львів'ян повідомляти про контрабанду на митниці

Юрій Гончаров

З таким проханням до мешканців області звернувся новопризначений керівник Львівського УСБУ Юрій Гончаров.

Про це повідомила прес-служба СБУ у Львівській області.

Новий начальник УСБУ у Львівській області звернувся до місцевих мешканців з проханням повідомляти про контрабанду на митниці.

"Шановні мешканці регіону, усі хто володіє інформацією стосовно протиправної діяльності у всіх сферах суспільного життя, насамперед щодо контрабандної складової на митницях, повідомляйте про це на адресу УСБУ у Львівській області. Запевняю Вас, що у боротьбі з протиправними діями, контрабандними та корупційними проявами ніхто не матиме преференцій від мене ‒ ні "місцеві царьки", ні бізнесмени, ні керівники державних органів влади" – написав новопризначений керівник Львівського УСБУ Юрій Гончаров.

За його словами прозорість, відкритість дій та зв’язок з суспільством задля захисту громадян ‒ це основні пріоритети Служби.

"Хочу запевнити, що регіональний орган Служби безпеки України і надалі вживатиме максимум зусиль для забезпечення спокою в регіоні і захисту мешканців Львівщини від протиправної діяльності організацій та окремих громадян, які безпосередньо створюють загрозу життєво важливим інтересам регіону" – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 22 листопада Володимир Зеленський призначив Юрія Гончарова начальником СБУ у Львівській області.

Зазначимо, генерал-майор Юрій Гончаров, уродженець Сумської області, з 2017 року й до цього часу очолював СБУ у Чернігівській області. А з квітня 2013 року до квітня 2014 року він працював заступником голови управління СБУ у Львівській області. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.