Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Краківець

П'ятниця, 29 листопада 2019, 15:53

З 2020 року у Краковці розмежують ділянки для вантажного і пасажирського руху

Краківець

Мінінфраструктури планує розділити вантажний і пасажирський рух у пункті пропуску Краківець.

Про це повідомляє Міністерство інфраструктури України на своїй сторінці у Фейсбуці. 

Мінінфраструктури планує розділити у пункті пропуску "Краківець", що на кордоні з Польщею, вантажний і пасажирський рух.

"Розмежування пасажирської та вантажної ділянок у пункті пропуску "Краківець" визначено сторонами одним із пріоритетів у розвитку прикордонної інфраструктури на українсько-польській ділянці державного кордону. Будівельні роботи в "Краківці" мають розпочатися орієнтовно навесні 2020 року", – наголосили у міністерстві.

Крім цього, відповідно до договору, укладеного між урядами України та Польщі про надання кредиту, передбачені ремонти доріг до чотирьох пунктів пропуску ("Устилуг", "Рава-Руська", "Смільниця", "Грушів").

"Реалізація зазначених контрактів дасть змогу розвантажити автомобільну дорогу М-10 Львів-Краківець" – пояснили у міністерстві.

Нагадаємо, вчора з робочим візитом на Львівщині перебував міністр інфраструктури Владислав Криклій, який оглянув ремонт дороги Львів – Пустомити – Меденичі, на відтинку поблизу села Колодруби.

Також у грудні 2016 року на пункті пропуску Краковець – Корчова створили додаткову смугу руху для українців, що мають авто з українською реєстрацією, а також для громадян ЄС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.