Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Екологія

p-p.com.ua

Вівторок, 20 листопада 2012, 18:55

Установки з утилізації побутових відходів Львівського аеропорту біля осель городян може викликати масові протести

Встановлення сміттєспалювальної установки для утилізації побутових відходів Львівського аеропорту у безпосередній близькості до осель мешканців Львова може призвести до масових протестів.

 

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської міської організації ВО «Свобода».

«Відстань від летовища до найближчого житлового будинку є меншою 500 метрів, що може загрожувати здоров'ю мешканців. Більше, установка, яку хочуть встановити, є несертифікована на території України, не має погоджених висновків санепідемстанції та погоджень Державного управління охорони навколишнього природного середовища у Львiвськiй областi. Окрім цього, питання щодо встановлення установки зі спалення побутових відходів не пройшло погодження постійної депутатської комісії природокористування, охорони довкілля та благоустрою Львівської міськради», – зазначив секретар комісії природокористування, охорони довкілля та благоустрою Мирон Кузишин.

Вчора, 19 листопада, у міськраді відбулися громадські слухання щодо цього питання, на яких громада одностайно висловилася щодо недопустимості встановлення установки в безпосередній близькості до їхніх осель.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.