Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Угорська, 14

google.maps

Понеділок, 2 грудня 2019, 09:50

В постраждалих, які отруїлися в бізнес-центрі на Сихові виявили сальмонельоз

вул. Угорська, 14

Стан пацієнтів, що перебувають в стаціонарі, із покращенням.

Про це повідомляє департамент охорони здоров'я Львівської ОДА.

У Львівську обласну інфекційну клінічну лікарню звернулися ще 14 людей, які напередодні харчувалися в закладі громадського харчування "Ольвія", що розташований в бізнес-центрі "Домінант Плаза" на вул. Угорській, 14. 

Сьогодні медики повідомили, що причиною отруєння людей стала сальмонела. Станом на п'ятницю в стаціонарі залишається 4 особи.

"В матеріалі від 5 хворих виділено Salmonella enteritidis. Стан пацієнтів, що перебувають в стаціонарі, із покращенням. П'ятеро  пацієнтів виписано на їх вимогу із діагнозом: Сальмонельоз, в стаціонарі залишається 4 особи" – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 22 листопада в інфекційну лікарню звернулися троє осіб після того, як поїли в їдальні підприємства, пізніше кількість постраждалих збільшилася до 7 осіб, а станом на 28 листопада у лікарню госпіталізували 14 людей.

Додамо, у компанії Nestle заявили, що працівники отруїлися не в їдальні підприємства, а в закладі громадського харчування Ольвія, який знаходиться в бізнес-центрі на вул. Угорській, 14.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.