Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Bader Ukraine

ТзОВ "Бадер Україна"

Понеділок, 2 грудня 2019, 10:30

В Bader Ukraine провели службове розслідування щодо працівниці, в якої розпочалася кровотеча

Bader Ukraine

Сторони дійшли згоди про відкликання претензій з боку дочки працівниці, яка повідомляла, що її матері не дозволяли викликати швидку допомогу.

Про це повідомили на сторінці "Bader Ukraine" у Facebook.

Як вказано у повідомленні, 29 листопада, на спільній зустрічі з Анною Клебан, дочкою працівниці компанії Bader Наталії Клебан, в якої під час робочого процесу почалася кровотеча, однак жінці не дозволили викликати швидку допомогу, представили та обговорили результати службового розслідування ситуації.

"Ми проговорили кожен крок подій за останній період за участі нашого працівника - мами Анни та дій зі сторони її колег. Сторони дійшли згоди про відкликання претензій з боку Анни Клебан та членів її родини, про що Анна повідомила публічно" – йдеться у повідомленні.

До складу комісії входили керівник відділу охорони праці, інженер з охорони праці, керівник відділу кадрів, керівник відділу постачання, начальників відділу ІТ, керівник відділу зв‘язків з громадськістю. п. Анна поспілкувалася з кожним.

Нагадаємо, 28 листопада на сторінці ГО "Варта1" у Facebook Аня Клебан повідомила, що в її матері, яка працює швеєю на "Bader Ukraine", під час робочого процесу почалася кровотеча, однак жінці не дозволили викликати швидку допомогу і не відпустили додому, а коли донька особисто викликала швидку допомогу, її не пропустили на території підприємтсва.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.