Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

наркотики

патрульна поліція

Понеділок, 2 грудня 2019, 11:10

На Погулянці патрульні затримали закладчика наркотиків

наркотики

Чоловік заховав розфасовані наркотичні речовини і обмотані в ізоленту різних кольорів у пачки з-під цигарок.

Про це повідомила прес-служба Патрульної поліції у Львівській області.

Сьогодні зранку, близько 5 години, на вулиці Погулянка патрульні помітили двох осіб, один з яких намагався уникнути зустрічі з ними і хвилювався.Згідно ст.34 ЗУ про Національну поліцію, інспектори вирішили провести поверхневу перевірку.

"У 29-річного львів’янина виявили за паском штанів 3 пачки з-під цигарок. На запитання патрульних про їх вміст, чоловік повідомив, що там розфасовані наркотичні речовини і обмотані в ізоленту різних кольорів" – йдеться у повідомленні.

На місце події викликали слідчих Личаківського відділу поліції, які при понятих вилучили 30 згортків: з яких 12 були з порошкоподібною речовиною рожевого кольору, ймовірно Амфетаміном із приблизною вагою 12 грамів; у 18 згортках обмотаних жовтою ізолентою були пакетики з речовиною зеленого кольору рослинного походження із приблизною вагою 20 грамів.

Чоловік зізнався, що вирішив підзаробити розкладаючи так звані "закладки".

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.