Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вирубка лісу

Понеділок, 2 грудня 2019, 16:25

У Ходорівській ОТГ незаконно зрізали дерева збитки на суму майже 8 мільйонів

вирубка лісу

Невідомі зрізали 288 дерев різних порід, чим завдали шкоди, розмір якої становить 7 864 123 грн.

Про це повідомляє прес-служба Держекоінспекції у Львівській області. 

За результатами держконтролю, проведеного 2 липня 2019 року на території  Ходорівської ОТГ Львівської області виявлено незаконну зрізку 288 дерев різних порід не встановленими особами та було відкрите кримінальне провадження слідчим управлінням Головного управління Національної поліції у Львівській області.

За результатами кримінального провадження 13 листопада 2019 року спільно з працівниками слідчого управління Головного управління Національної поліції у Львівській області Інспекцією було проведено огляд місця вчинення правопорушення лісового законодавства та проведено розрахунок завданої шкоди, розмір якої становить 7 864 123 грн.

Матеріали скеровано в слідче управління Головного управління Національної поліції у Львівській області, де проводиться досудове розслідування в рамках кримінального провадження.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.