Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Маркіян Мальський

Середа, 4 грудня 2019, 12:38

Мальський обговорив проект створення електронної черги на кордоні з Польщею

Маркіян Мальський

Маркіян Мальський обговорив з Елізою Дзвонкєвіч проект із створення електронної черги на кордоні між Україною та Польщею.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Вчора, 2 грудня голова Львівської ОДА Маркіян Мальський зустрівся із Генеральним консулом Республіки Польща Елізою Дзвонкєвіч щодо обговорення питань подальшої співпраці у різних галузях, а таож щодо створення електронної черги на кордоні між Україною та Польщею.

"Взаємодія та спільні проекти із Республікою Польща для нас вкрай важливі, тому ми зі свого боку будемо докладати усіх зусиль до розвитку та активізації співпраці. Ми маємо чимало цікавих ідей, які можна втілити в життя разом. Варто працювати над збільшення торговельних операцій та пожвавленням економічних відносин", – наголосив Маркіян Мальський.

Натомість, як заявила Еліза Дзвонкєвіч, ініціатива створення електронної черги цікава тим, що дозволяє покращити умови перетину кордону.

"Людина, яка вирушає у подорож, має право розуміти як планувати свій час та як швидко вдасться пройти митний та прикордонний контроль", – зазначила Еліза Дзвонкєвіч.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.