Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

www.strazgraniczna.pl

Середа, 21 листопада 2012, 02:07

П'ятеро українців затримали польські прикордонники за нелегальне працевлаштування

Минулими вихідними працівники прикордонного пункту в Єленій Гуже (Польща) затримали п'ятеро українців за нелегальне працевлаштування на території Польщі та використання польських віз, отриманих для іншої мети, ніж виявилося насправді.

Таку інформацію подала прес-служба прикордонного пункту пропуску в Єленій Гуже.

Прикордонники затримали легковий автомобіль Мерседес з українськими реєстраційними номерними знаками. Виявилося, що три особи, які подорожували в цьому авто, перебували на території Польщі з іншою метою, аніж було вказано в документах. Після докладної перевірки працівники прикордонної служби призупинили українцям дію віз і зобов'язали їх залишити територію Польщі до 23 листопада 2012 року.

Цими ж вихідними прикордонники в Свідниці (Подьща) затримали двох громадян України, які не були легально працевлаштовані. На роботодавця чекає судове розв'язання справи, а українців зобов'язали покинути територію Республіки Польща.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.