Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

batkivshchyna.lviv.ua

Прес-реліз,   Вівторок, 3 грудня 2019, 15:29

Без розвитку культури на селі не буде України – Цимбалюк

Михайло Цимбалюк

Михайло Цимбалюк під час робочого візиту на Стрийщину ознайомився з роботою центральної районної бібліотеки.

Голова Львівської обласної парторганізації, народний депутат України Михайло Цимбалюк під час робочого візиту на Стрийщину ознайомився з роботою центральної районної бібліотеки.

Як повідомляє прес-служба Львівського обласного партосередку, під час екскурсії бібліотекою керівник відділу культури Стрийської райдержадміністрації Ольга Боднар розповіла Михайлу Цимбалюку про діяльність культурних установ району.

Вона зазначила, що відповідні установи спрямовані на забезпечення дозвілля громадян, розвиток естетичного виховання дітей, збереження та популяризацію спадщини краю, покращення матеріально-технічної бази установ завдяки проектній роботі відділу, розвиток сільських бібліотек та поповнення бібліотечних фондів.

«Без розвитку і підтримки сільської культури не буде України, тому представники і місцевих, і державних органів влади мають чітко розуміти необхідність підвищення якості мережі закладів культури», – наголосив Михайло Цимбалюк.

Політик подарував районній бібліотеці книги та отримав у подарунок книгу Ольги Боднар «100 видатних людей Стрийщини».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.