Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

аеропорт Львів

Середа, 4 грудня 2019, 10:25

SkyUp відкрила продаж квитків зі Львова на літній сезон

аеропорт Львів

Авіакомпанія відкрила продаж квитків на рейси до Іспанії, Грузії і Болгарії.

Про це повідомляє прес-служба Міжнародного аеропорту "Львів".

Вчора, 3 грудня, авіаперевізник SkyUp відкрив продаж квитків на нещодавно анасовані рейси, які функціонуватимуть у літній сезон. 

Придбати їх можна на сайті компанії.

Квитки на рейс Львів – Барселона коштують від 1 941 грн, а в зворотньому напрямку – від 2 116 грн. Їх можна купити на період з 29 травня до 2 жовтня. Перевезення здійснюватимуть щовівторка та п'ятниці. 

Квитки на рейси Львів – Батумі та Батумі – Львів коштують від 1 629 грн та 1559 грн відповідно. Літній сезон для цього рейсу триває з 29 травня до 2 жовтня. Літаки курсуватимуть двічі на тиждень щовівторка та п'ятниці.

Квитки до Бургасу коштують від 1 270 грн та від 1 423 грн у зворотньому напрямку. Їх можна придбати на період з 3 червня до 5 вересня. Рейс функціонуватиме щодесять днів. 

Нагадаємо, нещодавно SkyUp анонсувала відкриття нових рейсів з аеропорту Львова в Іракліон (Греція), Батумі (Грузія), Бургас (Болгарія) і Барселону (Іспанія).

Також, Державіаслужба дозволила авіакомпанії SkyUp з жовтня запустити рейс Львів –Тель-Авів. З 17 жовтня мали запустити рейс зі Львова до столиці Чехії Праги, а також вперше в Україні з'єднати прямими рейсами Харків та Львів. 

Додамо, авіакомпанія SkyUp була створена та почала працювати в Україні з квітня 2018 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.