Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Олексій Гончарук

Середа, 4 грудня 2019, 11:39

Гончарук звільнятиме голів ОДА через неефективність

Олексій Гончарук

Кабмін запровадить системну оцінку роботи очільників ОДА.  

Про це повідомляє прес-служба Кабінету міністрів України. 

З 2020 року Уряд запровадить системну оцінку роботи голів обласних адміністрацій. 

За словами прем'єр-міністра Олексія Гончарука, чиновників, які систематично не показують результати, звільнятимуть з посади.

"В Програмі дій Уряду ми чітко прописали, що побудуємо інтегровану систему оцінки ефективності роботи чиновників. Тому із 2020 року ми запроваджуємо системну оцінку показників роботи голів ОДА. Вона буде показувати – хто працює на результат, а хто саботує роботу та потребує заміни", – наголосив Гончарук.

Роботу чиновника оцінюватимуть за ключовими показниками ефективності (КРІ). Вони закріплені у проекті постанови Кабміну "Про затвердження Порядку та Методики експериментального проведення моніторингу та оцінки ефективності голів ОДА, Київської та Севастопольської МДА". 

Оцінювати посадовців буде Секретаріат Кабінету міністрів. 

"Ми дамо змогу навчитися та отримати нові компетенції тим, хто цього хоче. Але якщо держслужбовець показує низькі результати і не хоче вчитися – йому доведеться попрощатися зі службою. Держпосада більше не буде місцем, де працівник просто чекає пенсії та користується пільгами", – додав Гончарук. 

Нагадаємо, у листопаді Олексій Гончарук приїжджав на Львівщину з робочим візитом через критичну ситуацію з ТЕЦ у Новому Роздолі та Новояворівську ТЕЦ. Тоді він заявив, що очільник Львівської ОДА Маркіян Мальський доклав усіх зусиль для відновлення опалювального сезону у містах. 

Про зустріч Гончарука з працівниками ТЕЦ Варіанти писали тут

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.