Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

незаконна забудова

ФБ Москаленка

Середа, 4 грудня 2019, 16:40

Львівська міськрада вимагає демонтувати МАФ на Чорновола

незаконна забудова

ТОВ "Західуніверсал плюс" незаконно будує МАФ у Шевченківському районі. 

Про це повідомляє заступик міського голови Львова Андрій Москаленко на своїй сторінці у Фейсбук

Сьогодні, 4 грудня, представники державної архітектурно-будівельної комісії, Шевченківської районної адміністрації та управління архітектури Львівської міськради провели виїздну нараду щодо незаконного будівництва на вул. Чорновола, 57.

Забудовник МАФу, ТОВ "Західуніверсал плюс", на зустріч не з'явився.

За словами Андрія Москаленка, будівництво МАФу є незаконним, бо забудовник не має дозволу на роботи та самого проекту будівництва. Також, згідно з документами з перспективної схеми розміщення МАФів, розмір МАФу має бути 56 м. Натомість встановлена конструкція вже має розмір понад 120 м. Забудовника вже двічі штрафували за порушення вимог. 

Львівська міськрада вимагає у "Західуніверсал плюс" демонтувати конструкцію. Якщо демонтаж не розпочнуть завтра, компанію знову штрафуватимуть. 

Нагадаємо, у жовтні Львівська міська рада назвала 11 забудовників, які зводять житло без необхідних документів. 

Станом на квітень цього року Львівська міськрада визначила 10 незаконних новобудов Львова, у яких ризиковано купляти квартири.

Додамо, раніше Варіанти дослідили ситуацію із незаконними забудовами у місті та дізналися як забудовують історичну частину Львова, яка входить до списку світової спадщини ЮНЕСКО.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.