Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

прибирання міста

Четвер, 5 грудня 2019, 09:56

На вулиці Львова виїхали 11 одиниць снігоприбиральної техніки

прибирання міста

Сьогодні зранку у місті працювали 8 піскорозкидувачів, які використали 27 куб.м піскосуміші.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні зранку, станом на 07.00 год, місто прибирали 11 одиниць снігоприбиральної техніки, а для посипання вулиць використали 27 куб.м піскосуміші.

Зокрема, у Галицькому районі працював 1 піскорозкидувач і 1 навантажувач ,а для посипання вулиць використали 3 куб.м піскосуміші; у Франківському районі працював 1 піскорозкидувач, для посипання вулиць використано 3 куб.м піскосуміші; у Залізничному районі працював 1 піскорозкидувач і 1 навантажувач; у Шевченківському районі працювало 2 піскорозкидувачі, 1 навантажувач, для посипання вулиць використано 2 куб.м піскосуміші; у Личаківському районі працювало 2 піскорозкидувачі, для посипання вулиць використано 13 куб.м піскосуміші; у Сихівському районі працював 1 піскорозкидува, для посипання вулиць використано 6 куб.м піскосуміші.

Нагадаємо, ще наприкінці жовтня у місті розпочали підготовку снігоприбиральної техніки до роботи в зимовий період. У Львові є більше 140 одиниць техніки, з них 121 – снігоприбиральні. Додамо, минулої зими для прибирання міста було задіяно 135 одиниць техніки.

А 21 листопада міський голова Львова Андрій Садовий розпорядився перевести підприємства, які прибирають вулиці Львова, на зимовий режим роботи, у цьогому переліку є фірма нардепа Ярослава Дубневича.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.