Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вулиця Котляревського

google.maps

Четвер, 5 грудня 2019, 17:30

На вулиці Котляревського знову змінили напрямок руху

вулиця Котляревського

Тепер автомобілі знову зможуть повертати праворуч на вулиці Горбачевського і рухатися до вулиці Київської.  

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Міська комісія з безпеки дорожнього руху прийняла рішення про зміну ОДР на вул. Котляревського. Рішення вступить в дію після встановлення відповідних дорожніх знаків.

"Прийнятим рішенням ми змінюємо, тобто розвертаємо в інший бік, рух авто на вул. Котляревського. Вул. Котляревського одностороння" – повідомив провідний спеціаліст відділу паркування управління транспорту Львівської міськради Володимир Харчихін.

За його словами, після встановлення відповідних знаків Франківською райадміністрацією авто будуть рухатись у напрямку від вул. Горбачевського до вул. Чупринки. Також з вул. Горбачевського водії можуть повертати на вул. Котляревського.

Нагадаємо, 8 квітня на вулиці Котляревського рух транспорту розвернули у протилежний бік. Згідно з новими дорожніми знаками автомобілі можуть повертати праворуч лише на вулицю Генерала Чупринки.

Через це у травні львів'яни зареєстрували петицію з вимогою повернути  односторонній рух на вулиці Котляревського, однак тоді вона набрала лише 217 голосів.

18 листопада, вдруге зареєстрували електронну петицію, у якій просять скасувати зміну руху по вулиці Котляревського.   

За рішенням комісії автомобілі як і раніше зможуть повертати праворуч на вулиці Горбачевського і рухатися по вулиці Котляревського до перехрестя з вулицею Чупринки та Київською.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.