Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

будівництво доріг

П'ятниця, 6 грудня 2019, 11:18

Українські дороги робитимуть з відходів

будівництво доріг

Для будівництва доріг в Україні використовуватимуть металургійні відходи. 

Про це повідомляє прес-служба Кабінету міністрів України. 

Сьогодні уряд ухвадив рішення "Щодо застосування відходів виробництва в дорожньому будівництві". 

"По-перше, це значно зекономить витрати на будівництво. Стане більше доріг. При цьому, якість не постраждає. Це принципово. По-друге, ми значно зменшимо рівень забруднення навколишнього середовища", – заявив прем'єр-міністр Олексій Гончарук. 

За словами прем'єр-міністра Олексія Гончарука, норми та вимоги до технологічних процесів кабмін встановив з урахуванням успішного європейського досвіду.  

У будівництві використовуватимуть лише ті відходи, які відповідають нормативним документам з питань екологічного маркування та декларації.

Нагадаємо, у листопаді Україна отирмала кредит у 900 млн євро, частина якого піде на будівництво північного об'їзду Львова.  

Додамо, у жовтні Львівська міськрада замовила останні роботи з будівництва дороги від західного обходу Львова до мікрорайону Білогорща за 37 млн грн.

Також, у вересні міськрада планувала провести інженерні мережі, облаштувати дороги та збудувати навчальні заклади у районі Під Голоском.  

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.