Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Новояворівська ТЕЦ

П'ятниця, 6 грудня 2019, 13:20

На Новояворівській ТЕЦ раптово зупинився котел

Новояворівська ТЕЦ

Опалення до житлових будинків планують відновити до обіду.

Про це повідомили на сторінці "Нафтогаз Тепло" у Facebook.

Як вказано у повідомленні, вчора близько 23:00 години вечора в Новояворівську нештатно зупинилась робота котла. Працівники Нафтогаз Тепло оперативно розпочали повторний розпал котла.

"При роботі котла на 1-му та 2-му пальниках близько 2 год виникла нештатна ситуація при відкритті засувки 3 пальника. Працівники ТЕЦ оперативно провели ремонтні роботи та о 7:30 перейшли на роботу всіма пальниками" – йдеться у повідомленні.

Наразі ТЕЦ працює в штатному режимі та йде поступове підняття температури подачі теплоносія. До обіду планують вийти на номінальну температуру теплоносія.

Нагадаємо, 21 листопада у Новояворівську розпочали опалювальний сезон.

Зазначимо, 18 жовтня, Львівська ОДА визнала ситуацію з опаленням у Новояворівську та Новому Роздолі "надзвичайною". Згодом за розпорядженням голови Львівської ОДА Маркіяна Мальського з резервного фонду обласного бюджету виділили перший транш у 1,9 млн грн для недопущення зриву опалювального сезону цих у містах.

Додамо, наприкінці вересня 2018 року тендерний комітет АРМА обрав компанію "Гарант Енерго М" управителем активів, арештованих у рамках кримінального провадження щодо ТОВ "Енергія-Новий Розділ" і ТОВ НВП "Енергія-Новояворівськ" й звинуватило керівництво арештованих Новояворівської і Новороздільської ТЕЦ, які належать Дубневичам, у блокуванні поставки тепла і гарячої води мешканцям цих міст.

Лише 14 цього року листопада АРМА розірвала угоду з управителем Новояворівської та Новороздільської ТЕЦ ПП "Гарант Енерго М" та визначила новою управляючою компанією в скороченій переговорній процедурі "Нафтогаз Тепло", а нещодавно "Нафтогаз" призначив керівником Новороздільської та Новояворівської ТЕЦ Івана Сороку. 

Про візит прем'єр-міністра Олексія Гончарука на Новояворівську ТЕЦ можна прочитати тут

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.