Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Компанії

Середа, 21 листопада 2012, 13:15

Близько 700 осіб пікетують Сихівський суд у Львові

Близько 700 осіб сьогодні зібралися на акцію протесту біля приміщення Сихівського суду, де відбувається засідання у справі про обрання запобіжного заходу генеральному директору Моршинського заводу мінеральних вод «Оскар» Валерію Жовніру.

 Участь у акції приймають політичні партії ВО «Батьківщина», УДАР, УНП, футболісти ФК «Скала», а також працівники Моршинського заводу мінеральних вод «Оскар», - повідомив "Варіантам" голова виконкому ЛОО УДАР Володимир Маліновський. 

Учасники акції тримають в руках пляшки з мінеральною водою, якими акомпанують викрикам «Ганьба!».

Перед учасниками акції виступили член консультант IDS grup Микола Кміть, голова ЛОО ВО "Батьківщина" Роман Ілик та працівники заводу. У своїх виступах вони зазначили, що те, що відбувається сьогодні з заводом – це рейдерська атака, яка загрожує знищенням виробництва, а відтак без роботи залишаться сотні працівників, також будуть закриті соціальні та культурні проекти, які спонсорувалися підприємством.

Нагадаємо, сьогодні у Сихівському суді м. Львова відбувається слухання справи проти генерального директора Моршинського заводу мінеральних вод «Оскар» Валерія Жовніра.  На суді розглядатиметься звернення слідчого державної податкової міліції про запобіжні заходи щодо Жовніра. 

16 листопада Галицький районний суд не задовольнив скаргу Валерія Жовніра на постанову начальника відділу ГУ УМВСУ у Львівській області про порушення проти нього кримінальної справи за ухиляння від сплати податків. 

Раніше Сихівський районний суд Львова заарештував всі українські активи компанії IDS Borjomi, пов'язані з російським олігархом Борисом Березовським у відповідь на рішення Басманного суду Москви. 

Представники IDS Group Ukraine вважають такі дії українського уряду ознаками рейдерської атаки. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.