Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Вадим Ганношин

Середа, 21 листопада 2012, 13:23

Український студент заробив за 10 днів $3 тис., продаючи віртуальну землю

Український студент заробив понад $3 тис. менш як за 10 днів, створивши сайт, на якому кожен охочий може придбати шматочок віртуального світу.

Вартість 100 кв. км землі на сайті pieceofmyworld.com коштує $1 і територію купують, ніби вона справжня, повідомляє Gazeta.ua.

На місці придбаної території можна помістити свою картинку та посилання на свій сайт, і вона залишиться там на весь період існування сторінки.

Враховуючи те, що за перші 10 днів рекламодавці скупили території більше як на $3 тис., то з такими темпами засновник сайта запросто може поповнити ряди мільйонерів.

Засновник сайта Вадим Ганношин стверджує, що його творіння існуватиме мінімум п'ять років, але за можливості він постарається максимально подовжити цей термін.

Вадим зазначає, що більше проданої території, то більше сайт викликає зацікавленість у людей. Відвідуваність сторінки перевищила 4,5 тис. осіб.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.