Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Маркіян Мальський

Понеділок, 9 грудня 2019, 12:15

Мальський опинився на п'ятому місці у рейтингу голів ОДА

Маркіян Мальський

Маркіян Мальський увійшов у першу п'ятірку керівників ОДА, області яких лідирують у сфері соціально-економічного розвитку.

Про це повідомляє Ділова столиця.

Видання склало рейтинг голів обласний державних адміністрацій за підсумками соціально-економічного розвитку областей за три квартали цього року. Голова Львівської ОДА Маркіян Мальський опинився на п'ятому місці серед керівників інших областей України.

Зокрема, Львівщина входить в першу четвірку за загальною площею нового житла на 1 000 мешканців, а також в п'ятірку регіонів з найбільшою загальною площею нових нежитлових будівель на 1 000 мешканців й з найнижчим рівнем безробіття населення працездатного віку.

Крім того, Львівщина залишається другою після Києва за динамікою чисельності штатних працівників, хоча в першому півріччі кількість працівників зросла на 0,1%, однак за підсумками трьох кварталів ця динаміка скоротилося на 0,2%.

Також на Львівщині погіршилась динаміка нефінансових послуг: в першому півріччі зафіксували зростання на 0,4%, а за підсумками трьох кварталів – спад на 0,7%. За будівництвом область опустилася з п'ятого місця на 14-е: якщо в першому півріччі будівельна продукція виросла на 39,5%, то за підсумками трьох кварталів – на 20%.

Нагадаємо, 6 липня президент Володимир Зеленський офіційно представив нового голову Львівської ОДА Маркіяна Мальського.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.