Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

побутова техніка

lv.npu.gov.ua

Понеділок, 9 грудня 2019, 13:26

У Новояворівську чоловік викрав з магазину техніку на 100 тисяч гривень

побутова техніка

Раніше неодноразово судимому чоловіку за скоєне загрожує покарання – до 6 років позбавлення волі.  

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

У Яворівський відділ поліції 7 грудня за допомогою звернулась 48-річна власниця одного з магазинів, розташованого у місті Новояворівськ. За її словами, вночі з приміщення торгівельного закладу викрали побутову техніку та товар на суму близько ста тисяч гривень, а також травматичну зброю, що належала продавцю.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Яворівського відділу поліції. Як встановили правоохоронці, зловмисник проник у магазин, пошкодивши одне з пластикових вікон.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами співробітники карного розшуку Яворівського відділення поліції встановили, що до скоєння злочину причетний раніше неодноразово судимий  36-річний уродженець Чернігівської області, котрий останнім часом мешкає у Новояворівську. Речові докази поліцейські у нього вилучили.

Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

 Досудове розслідування триває.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.