Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

кільце Володимира Великого - Кульпарківська

google.maps

Вівторок, 10 грудня 2019, 14:05

У Львові на кільці Володимира Великого – Кульпарківська хочуть змінити рух транспорту

кільце Володимира Великого - Кульпарківська

Тут пропонують органзувати рух за системою раундебаут, яка діє на кільці Чорновола – Липинського.

10 грудня, на порталі е-петицій Олександр Ралько зареєструвув петицію з вимогою реорганізувати рух на кільці Володимира Великого – Кульпарківська – Виговського

За словами автора петиції, для зменшення аварійності на даній ділянці дороги необхідно організувати схему руху Roundabout.

"Схема Roundabout передбачає заборону змінювати ряд на самому кільці. Водії, що заїзджатимуть у правій смузі повинні будуть їхати прямо або повертати праворуч. Із лівої смуги можна також їхати прямо, повертати ліворуч або їхати на розворот. Також пропонується зменшення смуг на кільці з 3-х до 2-х" – йдеться у тексті петиції.

Нагадаємо, вперше у Львові таку схему запровадили у 2015 році на кільці вулиць Чорновола – Липинського.

Зазначимо, згідно з організацією руху за схемою "раундебаут"водій немає правила змінювати смугу на перехресті та уникає небезпечного маневру перебудови, краща зрозумілість проходження перехрестя, адже з’являється певна чітка траєкторія, більша пропускна здатність – активність тут збільшується на кожному рукаві почергово, а також логічна циклічність проходження потоків.

Наразі петиції набрала 1 голос із 500 потрібних.

Нагадаємо, що електронні петиції у Львові були ввели з 22 лютого 2016 року. Якщо петиція набере необхідних 500 голосів на підтримку, то тоді міськрада, згідно із порядком подання та розгляду електронних петицій, має її прийняти або відхилити.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.