Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

мікропроекти

Середа, 11 грудня 2019, 14:40

У конкурсі мікропроектів Львівщини-2020 лідирує Золочівський район

мікропроекти

У області затвердили 2170 переможців конкурсу проектів місцевого розвитку 2020 року.

Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної ради.

Конкурсна рада з питань реалізації програми проведення обласного конкурсу проектів місцевого розвитку у Львівській області на 2020 рік затвердила 2170  переможців конкурсу у Львівській області із 2609 поданих заявок.

Загальна вартість проектів становить 588,3 млн грн, з яких кошти обласного бюджету – 266,4 млн грн. 

Конкурс тривав з 28 жовтня цього року, а лідерами за кількістю зареєстрованих заявок є Львів, Дрогобич, Борислав, а також Золочівський, Жовківський, Старосамбірський райони.

Лідерами за кількістю зареєстрованих заявок серед об’єднаних територіальних громад є Бібрська, Радехівська й Жовтанецька ОТГ. 

Раніше конкурсна рада вже затвердила пріоритети проектів місцевих ініціатив на наступний рік. Вони поділені на 8 категорій: "Освіта", "Охорона здоров’я", "Культура", "Спорт", "Безпека", "Вуличне освітлення", "Інші пріоритети", "Обласні заклади, установи". Найбільше проектів увійшли у категорію "Освіта" – 758 проектів, найменше, 71 проект, входить у категорію "Безпека".

Гранична вартість проекту становить 500 тис гривень, а гранична сума субвенції з обласного бюджету – 200 тис грн.

Нагадаємо, в області затвердили 1136 переможців конкурсу проектів місцевого розвитку 2019 року. Загальна вартість усіх проектів склала 302 млн грн, з цієї суми 139,7 млн грн – кошти обласного бюджету. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.