Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

тролейбуси "Електрон"

Четвер, 12 грудня 2019, 10:11

З нового року тролейбус №22 курсуватиме до автовокзалу

тролейбуси "Електрон"

У кінці січня тролейбусний маршрут №22 продовжать до автовокзалу на вулиці Стрийській.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради. 

У січні тролейбус №22 почне курсувати до автовокзалу на вулиці Стрийській.

"Ми дослухаємось до думки наших пасажирів та дбаємо про їх комфорт та зручність. У зв'язку з цим було прийнято рішення вдосконалити маршрут і продовживши його до Автовокзалу.

Оновлений тролейбусний маршрут № 22 плануємо запустити не раніше кінця січня 2020 року", – зазначив начальник відділу інформації та зв'язків з громадськістю Іван Бондар.

Наразі комунальники встановлюють контактну мережу довжиною 300 метрів, яка дозволить електротранспорту повернути зі Стрийської на Наукову. 

Також, на маршрут №22 планують запустити партію нових "Електронів". 

Нагадаємо, 28 жовтня, на порталі е-петицій Данило Березюк зареєстрував петицію з вимогою відновити тролейбусний маршрут №30 (колишній №10), який курсував з вулиці Ряшівської до головного корпусу ЛНУ імені І. Франка.

Додамо, 4 жовтня, на порталі е-петицій Андрій Гунц зареєстрував петицію з вимогою запустити тролейбус на вулицю Пасічну.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.