Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Укрзалізниця

Четвер, 12 грудня 2019, 17:10

Укрзалізниця запускає новий міжнародний маршрут Львів – Берлін

Укрзалізниця

Подорож триватиме більше 18 годин з пересадкою у Перемишлі.

Про це повідомляє прес-службу Укрзалізниці.

Укрзалізниця та Польська залізниця запускають новий міжнародний пересадковий маршрут Львів – Берлін. Ним можна буде скористатися вже з 15 грудня цього року. 

"Разом з польськими колегами ми дійшли згоди організувати так званий пересадковий маршрут Львів – Берлін. Тож українці зможуть лише з однією зручною пересадкою подорожувати до Німеччини, та очікуємо на туристів з цієї країни. Ця подорож займе трохи більше 18 годин" – зазначив голова правління АТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов.

Тож починаючи з середини грудня пасажири, які подорожують до Німеччини, зможуть скористатися поїздом № 89/90 Львів – Перемишль та на кінцевій станції здійснити зручну пересадку на поїзд № ЕС/EN 456/457 Перемишль – Берлін.

Так, зі Львова поїзд № 89 вирушатиме о 16:20 та прибуває до Перемишля о 18:19, потім – пересадка на поїзд № ЕС/EN 456 Перемишль – Берлін, який відправляється з Перемишля о 19:57 та прибуває до Берліна о 09:48.

У зворотному сполученні поїзд № ЕС/EN 457 Берлін – Перемишль вирушатиме з Берліна о 18:43 та прибуватиме до Перемишля о 08:38. Після цього – пересадка на поїзд № 90 Перемишль – Львів, відправлення з Перемишля о 10:18, прибуття до Львова о 13:45.

Поїзд № ЕС/EN 456/457 Перемишль – Берлін також зупинятиметься в Кракові, Катовіце, Ополе, Вроцлаві та Франкфурті-на-Одері.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.